Senioren Rockschool

Muziek maken, leren spelen in een band, gezelligheid, op een podium staan en leeftijdgenoten (50+) ontmoeten? Dit zijn dé ingrediënten van de Senioren Rockschool. Judith Vonk en Monique Hendriks-Kee zijn de drijvende krachten achter de rockschool. Zij werken met geschoolde en ervaren muziekcoaches. Monique is tevens de zangcoach van de rockschool. Met haar zangexpertise & enthousiasme én het organisatietalent van Judith, staat de Senioren Rockschool garant voor blijvende kwaliteit.

Bij de Senioren Rockschool kun je avond- en middagrepetities volgen. Momenteel is er plaats voor zangers en zangeressen die zowel de lead als de koortjes kunnen zingen. Ervaring mag, maar is geen vereiste. Per groep vormen we één band en elke groep bestaat uit minimaal 12 en maximaal 15 deelnemers.

De Senioren Rockschool vind je op de woensdagen van 16.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur in Podium de Flux.

Voor info en aanmelden kun je contact opnemen met Judith Vonk: senioren.rockschool@gmail.com