Jozien van Dorst

Na jarenlang als professioneel sessie zangeres te hebben gewerkt met een keur aan nationale en internationale artiesten zoals Angie Stone, Do, Candy Dulfer, Gordon, Jim Bakkum, Gerard Joling, Madeline Bell, New London Chorale, Boris, N’Dambi e.v.a, start Jozien in 2006 haar zangschool in Zaandam.

Naast het ontwikkelen van jong talent krijgt zij ook steeds meer voet aan de grond als songwriter, en heeft ze inmiddels meerdere gouden en platina platen ( Junior Song festival en Kinderen voor Kinderen) aan de wand van de zangschool hangen, waarvan enkele tot stand zijn gekomen in samenwerking met leerlingen van de Vocal Academy. Haar passie voor zang en het ontwikkelen van talent is de basis voor haar ambitie om de Zaanstreek een plek te geven waar zangliefhebbers terecht kunnen voor zangcoaching op alle niveau’s. 

In 2011 besluit Jozien het roer om te gooien, en met haar man, songwriter / producer Allan Eshuijs en hun kinderen, een aantal jaren in Los Angeles te gaan wonen, om daar haar netwerk uit te bouwen en haar creativiteit een nieuwe impuls te geven.
Zij keerde terug in juni 2014 met een berg aan inspiratie en naast het geven van zanglessen is Jozien werkzaam als songwriter, vocalist en vocal producer voor vocal.kitchen het bedrijf van haar man Allan Eshuijs, wat toplines en vocalen levert aan DJ’s over de hele wereld.

1/5