Robert Swijgman

Ik begon op mijn 14de met gitaarspelen en volgde mijn gitaarlessen bij FluXus. In 2012 studeerde ik af aan het conservatorium en momenteel ben ik werkzaam als gitarist in veel verschillende bands en projecten. Ook geef ik al geruime tijd gitaarles en bandcoaching. Ik stel mezelf altijd open voor alle muziekgenres die er zijn, en ik heb me daar ook in verdiept. Van heavy rock tot catchy pop, van country tot klassiek en alles wat daartussen zit: bij mij kun je terecht om deze stijlen te leren!

 

Tijdens de popband-lessen word je geplaatst met muzikanten van jouw leeftijd. Onder mijn begeleiding zullen we met elkaar een repertoire gaan samenstellen; alle muziekstijlen zijn welkom. Aan het eind van de lessen zullen we dit repertoire gaan presenteren bij Poppodium de Flux. Op deze avond zullen alle bands die mee hebben gedaan zich presenteren.

 

In de lessen zal ik je onder andere leren hoe je partijen onderling kunt verdelen, zodat iedereen een belangrijke rol heeft in de band. Ook zal ik ingaan op de podiumpresentatie. Het leuke van deze workshop is niet alleen dat je heel goed leert samen spelen en naar elkaar te luisteren, maar ook dat je nieuwe muzikanten leert kennen en in een korte tijd een leuke band met elkaar opbouwt. Verder kan iedereen meedoen aan deze workshops, ook als je nog maar net begonnen bent!

 

Mail mij: rjswijgman@gmail.com

Gebruik het contactformulier voor algemene info.

1/5